Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

P-TOWN HQ EXTREME MAKEOVER (S.O.S.)

Hej, jag heter Erik och har jobbat på P-town i cirka 6 månader. Jag gråter varje dag jag ska till jobbet och behöver hjälp av Piteås vassaste inredningsexperter. Låt mig förklara!

Mitt problem är att det känns som att jag jobbar i den döda skeppshamnen i Murmansk, Ryssland (bildligt talat). Vårt kontor på P-town HQ är något av ett fallerande koncept som aldrig riktigt varit ett koncept. Min chef är ju snäll och så men verkar vara helt oförmögen att matcha två saker av samma färg eller form. För att inte tala om ordningen, eller snarare bristen av den. Exempelvis ligger alla våra foto och videoprylar som ett enda stort bombnedslag på golvet.

 

Direkt man får lite inspiration och kreativitet stoppas flödet av tankar som en pungspark och man är på ruta ett igen. Låt mig förklara detta utan metaforer, jag går rakt på sak och ska försöka förklara hur det ser ut på min arbetsplats;

 

I hörnet närmast dörren är en hylla som är gjord i sann Jysk-anda, alternativt påminner det om ett myndighetskontor som hade sin storhetstiden tidigt 90-tal.

IMG_72421040 artikel

Snyggt…not!

 

Längre in i kontoret är det en liten vrå som har stor potential men som fungerar som utfyllnad för ytterligare ”sköna” (läs ironi) hyllor från billigaste och närmsta återförsäljare.

IMG_72441040 artikel

Är vi en nöjeswebb eller?

IMG_72451040 artikel

Det här är inte okej.

 

Vårt tak består av färgen mellanmjölksvitt och för att få det lite ”klämkäckt” har vi två lysrörslampor i skön uringul färg som påminner lite om valfri zombiefilm. Golvet är en matta av skön orange/gul karaktär som de flesta avvecklade skolor har.

IMG_72491040 artikel

Härlig golvfärg i lysrörsbelysningen.

IMG_72481040 artikel

Lysrör from hell.

 

 

I mitten av kontoret sitter jag… och min ”inredningsmedvetna” chef vid två svarta skrivbord, dessa skrivbord är fyrkantiga.. jag tror på fullt allvar det är det enda positiva med dem. Och till sist sitter jag på en fåtölj-stol hybrid som påminner om stolarna man hade runt om klassrummen på högstadiet.

 

Så snälla hjälp oss att fixa till detta haveri till kontor så man känner livsgnista när man kliver in och inte den där pungsparken. Det börjar göra riktigt ont nu….

 

TÄVLING

Jag utlyser härmed en tävling för Piteås inredningsintresserade. Kom med idéer till kontorskoncept och hjälp oss lokalisera prylarna vi behöver för att få till ett kontor man kan vistas i utan att gråta. Bästa förslag belönas med ett photoshoot och ett hyllningsreportage (vi är bättre på att ta bilder och att skriva än att inreda kontor, promise!)

 

På min önskelista står:

– En röd tråd, ett koncept för vårt kontor eller nästan vad som helst som tar oss ur denna misär.

– En snygg fotoväggslösning där våra finaste alster kan hänga och imponera på alla besökare.

– En soft miljö där vi kan både hänga och filma videointervjuer (och spela FIFA 2016).

– En matta eller parkettgolv eller vad som helst som gör golvet najs.

– Cool belysning.

– En fet hylla för alla våra prylar och gadgets.

– En något mer inredningskunnig chef.

 

Så vad ska vi hitta på?

 

Tips: Vi älskar kreativitet och second hand före standard IKEA-lösningar. Hela kontoret ska såklart andas P-town (vi vet inte riktigt vad det betyder men vi jobbar på det).

 

Du som vill se misären med egna ögon kan boka vi in en tid så löser vi det. Skriv till erik@p-town.se. Sätt ”S.O.S.” i rubriksraden.

 

/Erik

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!