Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #1 – GUSTAV FJELLSTRÖM

Äntligen premiär för en helt ny innehållsserie på P-town som än så länge går utan namn (hjälp oss gärna). Journaliststudent Jessika Dzialo kommer träffa vanligt folk på Piteås gator och söka efter en kort historia eller lärdom värd att publicera. Först ut är Gustav Fjellström.

 

 

”Jag är glad eftersom jag har kommit mina syskon närmare nu efter en utlandssemester tillsammans. De är tio och tretton år äldre och jag kände mig alltid som enda barnet när jag var liten. Jag bad faktiskt mina föräldrar om syskon eftersom för mig var syskon sådana som bråkar hemma och den relationen har vi aldrig haft. Men nu när jag är äldre uppskattar jag dem mer och är tacksam för att vår relation växt.”

 

 

Om Gustav
Skellefteåson som flyttade till Piteå och blev kvar. Född 1988, livsoptimist och naturälskare. I hans lurar hörs Kusten Klick, Lorentz, och Patata. Butikschef med förkärlek för äventyr, musik och fågelskådning. Helst 03:30 någonstans i norrländska skogar.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!