Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #10 – ULRIKA BOHMAN

I tionde avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Ulrika Bohman.

 

 

”Det är faktiskt aldrig försent att göra något som man alltid velat göra. Jag började studera till landskapsingenjör när jag var 37 år. Och det var det bästa beslutet som jag tog. Jag älskar att resa och lära känna nya kulturer, så jag gör allt för att kunna fullfölja mina resedrömmar. Jag tycker att det är helt fantastiskt att resa eftersom man lär sig otroligt mycket om sig själv. Jag har lärt mig bland annat att jag törs stå för mina åsikter, att jag inte är så rädd som jag alltid trott och att man alltid tar sig fram. Drömmer man om något så varför inte förverkliga det? Oavsett om det ska hända om ett eller tio år. Det är bara att planera, spara och kämpa.”

 

 

Om Ulrika
48-årig statsträdgårdsmästare. Tycker om att träna, ta hand om blommor och umgås med vänner. Är en riktig resefantast som älskar att besöka ställen hon aldrig varit i tidigare.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!