Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #11 – FREDRIK LUNDMAN

I elfte avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Fredrik Lundman.

 

 

”Mitt motto är ”Dream it, make, show it”. Alla har drömmar, sikta mot dem, slå igenom dem och visa alla att du aldrig ger upp! Efter att jag berättat min historia så brukar folk börja tro på sig själv och tänka om. Jag har mötts av många motgångar trots att jag är så pass ung. Det handlar om utstötning, mobbning, depressioner och dödsfall. När jag var hos min läkare för tre år sedan så fick jag ta reda på att jag låg något steg innan jag hade kunnat få diagnosen KOL. Och när ens egen läkare som man haft i femton år, säger att man måste sluta röka för annars kommer man aldrig kunna sjunga. Så tänker man efter. Varför ska jag offra min sångröst när det enda jag vill göra är att sjunga? Och eftersom många på min mammas sida hade problem med andning och lungor, så visste jag vad det innebar. Valet var enkelt. Jag slutade röka. Nu känner jag att vartenda hinder som kommer in i min karriär är jag redo att ta mig förbi med full beredskap. ”

 

 

Om Fredrik
Artist, egenföretagare och Piteås alldeles egna Johnny Cash. Har otroligt stora framtidsplaner och mål. Gillar att se på maffia-serier som Sopranos och Lilyhammer. Lyssnar på hårdrock och country. Är sjukt bra på att imitera.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!