Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #12 – ANDRE BERGMAN

I tolfte avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Andre Bergman.

 

 

” Jag vill inte blicka tillbaka på mitt liv när jag är 60 år och känna att jag är missnöjd och att jag ångrar att jag inte tog tag i mina drömmar. Man kan alltid prova. Varför ska man ha drömmar om man ändå inte vågar fullfölja dem? Har man en dröm så ska man följa den. Och det var det valet jag gjorde i somras. Jag har haft en dröm sedan jag var liten och jag insåg att det får mig att må bäst när jag håller på och tävlar i drifting. När jag ser på många bekanta så saknar jag verkligen det “gået”, som jag har, i dem. Sedan jag bestämde mig att tävla känner jag energin som jag saknade innan. Förstå känslan när jag  i min allra första tävling kvalade in som etta! Det var ett tecken på att min dröm och mina möjligheter skulle slängas i papperskorgen om jag inte tog tag i detta. Jag får fruktansvärt mycket stöd från mina föräldrar. De engagerar sig mycket vilket är en väldigt stor fördel. Dessutom får jag mycket stöd från Jonas, som min bilmekaniker och hans fru. Man blir varm om hjärtat när alla tror på en och pushar framåt. Jag siktar på att om 5 år har jag tävlat utomlands. Så lite kan ge så mycket. ”

 

 

Om Andre
Personlig assistent som tävlar i drifting. Gillar adrenalinkickar, pyssla med bilar och lyssna på progressive house. Hans dolda talang är att cykla BMX. Ryan Tuerck är hans stora förebild. Om 5 år ska han ha tävlat i SM.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!