Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #13 – EMMA CASTMAN

I trettonde avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Emma Castman.

 

 

” Mitt motto är: “För varje minut du gnäller, förlorar du 60 sekunder av ditt liv”. Livet för mig är positiv energi. Att ge energi och förhoppningsvis få något tillbaka. Det är otroligt enkelt. Jag skulle aldrig tillåta mig själv att vara nedstämd eller ledsen (om jag absolut inte måste) för att då förlorar jag så himla mycket tid på det. Det är självklart för mig att så många gånger jag kan ha kul, så många gånger vill jag ha kul och känna positivitet. Man vet ju inte hur länge man kommer att leva, och det hade varit otroligt tråkigt om jag hade slösat bort min tid på att vara sur och irriterad. Den enda som förlorar något det är jag, för att då kommer jag att ha så mindre innehållsrikt liv. Det är ingenting som jag bestämt utan det kom mer naturligt och är med mig sen barnsben. Det man tar för sig, kan man bli. Ingenting är omöjligt så länge man är en bra medmänniska. Det är också så jag vill att folk ska komma ihåg mig. Med åren har jag insett att ingen annan förutom mig själv kommer att hjälpa mig att få ett lyckligare liv. Visst kommer man att stöta på personer som förgyller ens dag, men jag tror att man träffar på fler sådana människor om man själv är öppensinnad, glad och positiv. Så tänk på det.”

 

 

Om Emma
En skåning som flyttade till Piteå för att studera journalistik. Kreativ själ som tycker om att umgås med nära och kära. Gillar att se nya platser och läsa böcker om livscoaching. En perfekt kväll består av god mat, tända ljus, godis och ett magasin i handen.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!