Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #14 – ANDREAS UNEBY

I fjortonde avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Andreas Uneby.

 

 

”Mitt motto är: “Den som söker finner”. Man måste ta sig tid till att söka efter vad som är rätt för en själv, vad man vill göra och var man ska vara. Jag söker efter kunskap och lycka. Jag söker det genom att hela tiden fundera på om jag är där jag vill vara och om jag gör det jag vill göra. Att aldrig vara nöjd bara för att det är tryggt, utan ständigt förbättra sig själv. Jag känner en kille som brukade säga: “Bara för att det går bra nu, betyder inte att jag måste sluta jobba. Oavsett hur duktig man än är och bara nöjer sig, då kommer man ingenstans”. Om du känner att du vill lära dig att spela gitarr, gör det då, eller kanske flytta till ett varmare ställe, gör det då! Det finns så många saker som man har kontroll över. Det är inte bara att hitta sin väg, utan du måste alltid aktivt skapa din väg. Livet är ett ständigt projekt där det alltid finns något val. Vi har bara en gång och då är det att göra det mesta av den. Och med det menar jag inte att man måste resa varje månad eller bli hur rik som helst. Att göra det mesta av livet kan vara något simpelt, som att läsa en bok en novemberkväll när det ösregnar. Man ska se till att trivas med sitt liv!”

 

 

Om Andreas
26-årig mediedesignstudent som beskriver sig själv som: häftig, skojig och trivsam. Gillar inte reality-serier och när det är blåsigt. Hans dolda talanger är att jonglera och skriva runskrift. Om 5 år jobbar han som grafisk formgivare på en bra byrå eller är egenföretagare.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!