Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #16 – REBECKA LARSSON

I sextonde avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Rebecka Larsson.

 

 

” Under gymnasiet pluggade jag teknik och skulle bli civilingenjör. Då jag alltid varit en person som pluggat mycket och haft höga krav på mig själv, var det en självklarhet att plugga vidare ”för det är något man ska göra”. Jag hade egentligen inget intresse av teknik och ingenjörsyrket, det förväntades bara av mig. Efter gymnasiet hittade jag upplevelseproduktion-utbildningen i Piteå som för mig kändes som den perfekta utbildningen från dag ett, men då dök Vettiga-Lisa upp på axeln och sa att “du kan inte kasta bort alla år med tekniska studier innan du provat branschen”. Så jag bestämde mig för att åka till Växjö och plugga samhällsbyggnad ett år. Trots att jag rätt fort insåg att det verkligen inte var för mig gjorde jag klart mitt år och bestämde mig sedan för att studera till upplevelseproducent. När du känner att du baserat dina val på vad andra förväntar sig av dig och inte på vad du själv vill göra, börjar varningssignaler tjuta och du måste välja om du ska ignorera dem eller lyssna. Det tog mig några år, men till slut lyssnade jag och vågade helt byta spår. Sen jag började studera till upplevelseproducent i Piteå har jag valt att engagera mig i en mängd olika projekt så som SMASK och mycket annat. Om man blickar tillbaka har jag alltid varit “en klassmamma”, en person som gillar att ta tag i saker. Om något skulle planeras var det jag som gjorde det. Man kommer inte få mer erfarenhet om man inte vågar prova och utsätta sig för nya utmaningar. Så länge jag går i skolan så har jag råd att misslyckas och därför kommer jag fortsätta engagera mig i många olika projekt. Jag tror att det är viktigt för personlig utveckling att våga ta steget ut i det okända. ”

 

 

Om Rebecka
21-årig upplevelseproducent som dessutom är projektledare för SMASK 2015  i Piteå (Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest). Hon tycker om att vara ute i naturen, spendera tid med sina nära och kära och hålla sig sysselsatt. Hon kallar sig själv för “Singstar-expert” och tycker att detta är världens bästa spel. Om 5 år jobbar hon inom upplevelseindustrin med antingen destinationsutveckling av Norrbotten eller på en eventbyrå.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!