Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #17 – ASTRID JOHNSON

I sjuttonde avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Astrid Johnson.

 

 

“En sommarkväll för nästan fyra år sedan förändrades mitt liv. Vid 18-tiden kom en polis och en präst till oss, och berättade att min pappa omkom i en motorcykelolycka och min syster var allvarligt skadad. Det kändes så overkligt eftersom de skulle bara provköra motorcykeln och jag och min styvmamma väntade på dem med middagen. Alla var i chock. Hela livet vändes upp och ner. Min syster åkte helikopter till sjukhuset i Umeå där hon vårdades hela sommaren. Jag pendlade Piteå – Umeå hela tiden för att vara nära min syster och min mamma lämnade aldrig sjukhuset. Jag har aldrig trott att jag skulle utvecklas så mycket på en sommar. Jag var tvungen att vara ensam en del, så jag fick växa enormt mycket. Idag är jag otroligt tacksam över allt jag har. Jag har förstått vad familj betyder och att alla måste hjälpas åt för att allt ska funka. Nu tänker jag mer på andra än mig själv. Alla i min familj har blivit bättre personer, vi tänker mycket på varandra och uppskattar småsaker. Det är självklart att det tog tid för mig att bearbeta allt. Jag tycker faktiskt om att prata om det för att inte glömma det. Ibland när jag hör mina kompisar säga att de är trötta på sina föräldrar och så, så blir jag faktiskt lite ledsen och besviken. För familj är det käraste du kan ha. ”

 

 

Om Astrid
17-årig tjej som går estetprogrammet med inriktning musik. Hon gillar att umgås med nära och kära, samt spela musik. Favoritgenren är rockabilly, något som hon förälskade sig i via sin pappa. Hennes dolda talang är att baka. Paradrätten är fläskfilé och potatisgratäng. Pappa är hennes största förebild.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!