Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #19 – LINNEA ANDERSSON

I nittonde avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Linnea Andersson.

 

 

” Livet för mig är att ta vara på det. Jag tror att allt händer av en orsak. Min morfar var sjuk och gick bort i cancer. Vi hade en mycket bra relation och han stod mig nära. Det var en hemsk och jobbig upplevelse som påverkade hela familjen. Men jag gläds åt den tiden vi haft och vet att han är på ett bättre ställe nu. Efter hans bortgång blev jag lite paranoid vad gäller döden. Man tar allt för givet men i nästa sekund kan livet vara slut. Enligt mig är livet att må bra och omringas av positiva människor som gör min vardag bättre och mer färgrik. Dessutom tycker jag att det är otroligt viktigt att upptäcka världen, lära känna nya kulturer och träffa nya människor. Jag tror att om alla upptäckte världen skulle vi förstå varandra mer, vilket leder till att hat och diskriminering skulle försvinna. När man reser blir man mer allmänbildad och självständig. Man skaffar sig sin egen uppfattning om världen och framför allt blir en “rikare” människa. Jag vill inte vara den som sitter med mobilen eller vid datorn, och missar det fina och spännande som händer runt hörnet. Jag vill vara levande. Lycka för mig är att ha en fantastisk familj och underbara vänner. Att kunna älska och bli älskad och att våga leva. ”

 

 

Om Linnea
17-årig gymnasieelev som går samhällsvetenskapsprogram med inriktning media. Hon gillar att fotografera, resa, spendera tid med nära och kära samt träna. När hon var liten ville hon bli delfintränare men hon har fortfarande inte bestämt sig vad hon vill bli. Om hon skulle bjuda på trerätters hade det varit, skagentoast till förrätt, fläskfilé och rotfrukter i ugn till huvudrätt och avslutningsvis pannacotta. Hon drömmer om att åka ut till rymden och resa världen runt.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!