Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #2 – VERONIKA STENVALL

Dags för andra avsnittet av vår nya serie som än så länge går utan namn. Konceptet är enkelt. Reporter Jessika Dzialo möter pitebor på jakt efter anekdoter och lärdomar värda att förmedla. Den här gången möter vi Veronika Stenvall som du kanske känner igen från Ekbergs konditori.

”Många känner säkert igen den där känslan av att inte ha någon karriär och hur det ses i andras ögon. Jag kommer ihåg så tydligt en händelse från jobbet. Det kom två ganska fina, välklädda, äldre damer och jag stod i kassan och serverade dem. Under tiden stod de och pratade högt med varandra om hur fruktansvärt det måste vara att jobba på ett café. ”Herre gud” sa ena och ”fy hemskt” den andra. Och jag väntade naturligtvis på beröm eller något positivt ord men det fick jag aldrig. Människor tänker ibland inte på det de säger och det var säkert en liten grej för dem men en så stor grej för mig. Och jag valde ju att skapa familj, uppfostra barn och ge allt för det. Jag känner mig otroligt välsignad – jag har två underbara och friska barn, en fantastisk familj och ett jobb. Visst, hade det ibland varit roligt att göra karriär, men det får vänta. ”

 

Om Veronika Stenvall
En 33-årig tvåbarnsmamma, fru och pitebo. Jobbar på Ekbergs. Helt förälskad i inredning, loppis, tradera och vackra ting. Hennes dolda talang är extremt bra ögonmått.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!