Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #20 – FREDRIK GLADER

I tjugonde avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Fredrik Glader.

 

 

” Hockey för mig är kärlek, tårar och kamp. Det innefattar det mesta och har alltid funnits någonstans i mitt liv. Jag har jobbat med otroligt många olika branscher innan jag hittade tillbaka till hockeyn. Jag har jobbat inom restaurang-, frisör- och resebranschen, jag har varit brandman och försäljare. Men alltid har jag hållit på med hockeyn och idag jobbar jag med det heltid. Förra vinter fick jag förfrågan om jag ville vara tränare för damer och först var jag lite tveksam men jag gick in med helt öppna ögon och sedan dess är jag fast. Jag insåg att jag brinner för damhockey och vi har så mycket att kunna utveckla. Jag tränar 16 tjejer i olika åldrar som är duktiga och har otroligt mycket potential. Tjejerna tar stora steg men vi kan ta ännu större steg. Målet är att vi ska kunna ta SM-guld till Norrbotten och skapa förutsättningar för tjejerna att kunna utvecklas och förhoppningsvis  bli landslagsspelare. Tjejerna har slitit i den lilla verksamheten i Piteå dag in och dag ut och det var inte glam, om man säger så. De har verkligen lagt ner sitt hjärta och sin själ. Men nu ska tjejerna få bättre förutsättningar med faciliteter, gym och kunskap eftersom hela verksamheten flyttas till Luleå. Pitebor har alltid ställt upp och hejat på oss och jag hoppas att de kommer att fortsätta. ”

 

 

Om Fredrik
37–årig hockeytränare. Tycker om att spendera tid med sin familj. Är bra på att laga mat. Trivs bäst bakom grillen en sommarkväll och gillar att testa nya saker när det gäller matlagning. Om han inte håller på med hockey, så gillar han att ha många bollar i luften, allt från projekt till nya utmaningar. Älskar att resa och hans favoritresmål är Thailand, Mallorca och änglarnas stad.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!