Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #24: REBECCA BERGCRANTZ

I tjugofjärde avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Rebecca Bergcrantz.

 

” Jag är helt medveten om att människor överträffar sig själva. Vi är mycket starkare än vad vi tror. Även om vi känner oss otillräckliga och svaga inför vissa moment så är jag helt övertygad om att vi är starkare efter att vi klarat av dem. Jag själv är ett bra exempel på detta. Sedan barnsben har jag haft fobier som jag aldrig trodde att jag skulle bli av med. Jag hade bland annat scenskräck och torgskräck. Och eftersom jag är en artist och uppträder mycket så var det en sorts begränsning. Jag såg ner på mig själv. Men sedan insåg jag att vill jag hålla på med det jag älskar, så måste jag övervinna mina fobier. Jag tog tag i saken och vann över det. Jag tror att det är viktigt att vända det negativa till det positiva. Att hitta rätt sida av sig själv. Självklart har alla vi människor både svagheter och styrkor. Men receptet på framgång är att lägga logiskt tänkande till våra styrkor. Lär dig att lita på dig själv. Vem kan du annars lita på om inte dig själv? Min mamma är ett fantastiskt exempel på att allt är möjligt och jag är så tacksam för att hon visat mig vägen, lärt mig att tro på mig själv och lärt mig att kämpa för något som jag tycker är viktigt. Livet är ett bergochdalbana. Och det viktigaste är att hitta balans mellan mot- och framgångar. Och att man ska lära sig av motgångar och vara riktigt tacksam för alla framgångar, för att känna mer och uppskatta dem mer. Dessutom hoppas jag att jag kan vara en inspirationskälla. Att jag kan hjälpa andra och peppa dem till att nå sina mål. Har man en positiv inställning så lyckas man i livet. ”

 

Om Rebecca
25-årig jazzstudent som dessutom är artist och producent i soloprojektet Raindear. Gillar att spendera tid med musik, sina nära och kära samt se på film. Hennes paradrätt är något vegetariskt, helst sallad med allt möjligt. Hon älskar att resa och upptäcka nya länder. Hennes dolda talang är att klättra i träd. Om tio år hoppas hon att hon är framgångsrik, har ett hus i New York och jobbar med musik.

 

/Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!