Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #3: GIANNI JAMADAR

I tredje avsnittet möter vi Gianni Jamadar, en pitebo med många starka historier. Reporter Jessika Dzialo fastnade för denna:

 

 

”Jag har förlorat två av mina bröder som mördades av regeringen eftersom de var insatta i politik och var inte på regeringens sida. Så jag flydde från Iran till Sverige ganska så precis för trettio år sedan. Det var under mellandagar i december. Jag var först i Dubai och sen åkte jag till Sverige. Du kan tänka dig – temperaturskillnaden på nästan 40 grader. Sedan dess, har jag inte varit i Iran än. Mina andra syskon bor här och i Australien så vi ses ibland och har kontakt med varandra. Det som jag saknar med Iran är att lyssna på åsnorna när de sjunger. Sådant finns inte här i Sverige.”

 

 

Om Gianni
Egenföretagare och fyrabarnspappa bosatt i Piteå. Kock och frisör till yrket. Född 1954. Tycker om att laga mat, pimpla, sjunga och spendera tid med familjen. Ger sin dotter sånglektioner om kvällarna.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!