Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #4: ÅSE BORGERYD

I tredje avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Åse Borgeryd.

 

 

”Min hjärtefråga är att det finns så många otroligt viktiga saker i livet som människor ändå inte väljer. Vi har aldrig varit så stressade som vi är nu. Vi har familj, världens finaste omgivning och så finns det annat som är viktigare – pengar, jobb och mobiltelefoner. Vad håller vi på med? Jag jobbar med hälsa och märker att även hälsa börjar bli en stress. Folk klagar, stressar upp och glömmer fråga sig själv – vad är det som är viktigt egentligen? Jag hörde om en kvinna som jobbar på palliativa mottagningen och att hon hört så mycket om vad folk säger på sin dödsbädd och de allra flesta ångrar att de inte gjort det som betyder någonting. Och det är naturligtvis hemskt. Jag hoppas att folk kommer att fatta det innan det blir för sent.”

 

 

Om Åse
En 38-årig pitebo. Heltidsmamma, fru och hälsovägledare. Livsoptimist, träningsfantast och riktig estet. Tidigare sångare i band. Skriver krönikor, lagar soppa på en spik och älskar att åka längdskidor på vinter.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!