Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #5 – ALEXANDRA FLINCK

I femte avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Alexandra Flinck.

 

 

”Att våga satsa på det som man brinner för är enligt mig det viktigaste. För vad är det värsta som kan hända? Att man får ett nej. Det är bättre att ångra något man gjort än att ångra något som man aldrig vågat göra. Min faster, Helena, är min inspiration. Hon är verkligen någon som går sin egen väg. Hon har pushat mig mycket och det är jag otroligt tacksam för. Hållbarhet är något som ligger mig nära om hjärtat och som jag fått lära mig mycket om. För ca tio månader sedan fick jag delta i en expedition med Students On Ice, då jag genom en kurs på skolan reste till Antarktis för att studera hållbarheten i polarturism och delta i att samla in data till ett forskningsarbete. Jag hoppas att fler kommer att våga satsa på sina drömmar!”

 

 

Om Alexandra
En 25-årig upplevelseproduktionsstudent i Piteå. Tycker om att utmana sig själv genom att testa på olika yrken och uppleva spännande destinationer. Älskar att spendera tid med sina nära och kära samt jobba med den kreativa sidan.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!