Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #6 – JIM ERIKSSON

I sjätte avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Jim Eriksson.

”Sluta vänta på att bli lycklig, gör dig lycklig istället. Med rätt omgivning, inställning och framför allt en mängd upplevelser och erfarenheter blir livet lyckligare. Jag vill bygga upp ett liv som jag inte behöver ta semester ifrån. Det kanske krävs några förändringar, men det är värt det. Våga leva! Jag och min kompis tog tjänstledigt från jobbet och köpte en enkelbiljett till Asien i vinter. Vi kommer att vara på resande fot i tre och en halv månad. Jag tror att det kommer att vara en upplevelse för livet och en resa som vi kommer att berätta om till våra barnbarn. Var redo för en förändring om vardagen känns grå”.

 

 

Om Jim
23-årig träningsfreak. Jobbar som elektriker. Är bra på att prata med människor. Äventyrlig snöskoterfanatiker som gärna spenderar sin tid med familj och vänner.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!