Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ HJÄRTA BERÄTTELSER #9 – TIM MARKLUND

I nionde avsnittet av Piteå <3 berättelser möter vi Tim Marklund.

 

”Jag var med om en motorcrossolycka och bröt ryggen. Och första prognosen var att jag aldrig skulle kunna gå själv och att jag skulle vara beroende av en rullstol resten av mitt liv. Läkarna var väldigt säkra på det. Det var en otroligt tung period. Jag träffade många som hade samma skada som mig, men tappade motivationen för länge sen. Jag tog klivet och började träna så det är nog det som gör att jag kan gå så bra nu. Jag vägrade att ge upp. De säger att det är ett mirakel. Jag hjälpte många andra och peppade dem. Jag har alltid sagt att jag ska köra snöskoter igen så det målet har alltid pushat mig framåt. Jag tävlade skotercross på elitnivån men nu efter olyckan kommer jag att satsa på att göra skoterfilm. Innan olyckan trodde jag att jag kunde göra vad som helst, men nu känner jag att livet är värt att ta hand om.”

 

 

Om Tim
23-årig äventyrsfreak. Är väldigt impulsiv och kreativ. Gillar att träna olika sporter, köra snöskoter och hänga med vänner. Är bra på att laga mat och önskar att han hade mer tid till det.

 

/ Jessika Dzialo

JessikaDzialobyPtown_20april2015-2

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!