Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅ SUMMER GAMES AFTERVIDEO

Till årets stora fotbollsfest fick vi möjligheten att skapa den första officiella aftervideon till Piteå Summer Games. Se den här!

Omslagsbild: Olivia Markström.

 

Piteå Summer Games är verkligen en framgångssaga som pågått ända sedan 1990. Få evenemang sätter Piteå på kartan som fotbollsturneringen som lockar hit över 800 lag från planetens alla hörn.

 

Till årets turnering skapade vi tillsammans videotävlingen #mysummergames där alla kunde skicka in sina videosnuttar så turneringens små guldkorn bevaras. De bästa videosnuttarna klipptes in till denna aftervideo som även innehåller exklusiva vyer från ovan. Videon ligger nu på Piteå Summer Games Facebooksida, och du kan även se den här.

 

Tack till Piteå Summer Games som vågade tro på idén, tack Zeppelin Media för drönarmaterial, och tack Erik Sandström för hjälpt till med videoredigering.

 

/Micke S

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!