Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅS BIDRAG TILL HALV ÅTTA HOS MIG

Halv åtta hos mig har gjort ett nedslag i Piteå i år. Här är Piteås bidrag till det populära TV-programmet.

 

Åsa Ivarsdotter.

Åsa Ivarsdotter.

 

Åsa Ivarsdotter

Piteås nästan kultförklarade landsmoder. Komiker, konferencier och varm medmänniska. Nu återstår att se Åsas talang i köket. Kul lär det bli alla gånger.

 

 

 

Så här glad var PDOL-generalen att årets festival blev lyckad och att vädrets makter (återigen) var på vår sida. Bra jobb Fredde och hela PDOL-crewet!

Fredrik Nilsson.

 

 

Fredrik Nilsson

Piteås festivalgeneral och mångsysslare som ”försöker hålla så många bollar i luften som möjligt utan att gå i väggen”.  Fredriks Instagramflöde är fullt av läckra maträtter och nu är det alltså upp till bevis på bästa sändningstid.

 

 

 

Angelina Hjelm. Angelina beskriver sig själv som ett stycke natur och har en enorm nyfikenhet och fascination för världen omkring mig. Jag älskar att leka människa med allt vad det innebär och förundras av allt som växer, människor likväl som blommor. Jag strävar efter att leva i harmoni med min omvärld och njuta av livets existens med självklar tillit.

Angelina Hjelm.

Angelina Hjelm

Angelina beskriver sig själv som ett stycke natur och har en enorm nyfikenhet och fascination för världen omkring sig. Hon älskar att leka människa med allt vad det innebär och förundras av allt som växer, människor likväl som blommor. Angelica strävar efter att leva i harmoni med sin omvärld och njuta av livets existens med självklar tillit. Vi hoppas Angelina hittade harmonin i matlagningen.

 

 

 

 

Rolf Berglund.

Rolf Berglund.

 

Rolf Berglund

Glad, hjälpsam åkare som enligt egen utsago har lite för hetsigt humör ibland. Bara att hoppas att Rolf som bor på Klubbgärdet håller humöret i schack i TV-rutan.

 

/Micke S
Ps. Den 28 september börjar avsnitten från Piteå att sändas.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!