Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅS KAFFEÄLSKARE #1 KORAD

Vem vann då Arvid Nordquist-tävlingen som vi körde tillsammans med Röda Lyktan? Den lyckliga själen som kommer ånjuta en fri kopp java på Småstaden resten av året.

 

Här har vi henne, Piteås kaffeälskare #1 – Ida Rosengren. Grattis!

 

Med hela 290 röster var det ingen snack om vem som skulle vinna. Vi vill gratulera Ida Rosengren som numera kan titulera sig Piteås kaffeälskare #1.

 

Ida pluggar just nu sista året på Strömbackaskolan och ska snart fylla 19 år. Låter ju som allt kaffe kommer väl till pass med tanke på alla prov som ska avklaras innan studenten. En sprudlande glad Rosengren hälsar:

 

– Mitt liv kommer att förändras avsevärt nu då jag kommer få stilla mitt koffeinbehov med en gratis kopp kaffe av mitt favorit märke Arvid Nordqvist. Livet kommer att bli lättare att leva, studierna lättare att studera och kaffet blir såklart godare att dricka gratis. Kort och gott kommer jag bli en positivare människa!

 

Låter ju grymt på alla sätt och vis. Tack alla finalister för en god kamp, tack alla som röstat och tack Röda Lyktan som sponsrar tävlingen.

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!