Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEÅS NYA ROCKSTAR

Piteå har fått sig en ny rockstjärna. Mattias Nyman, ett namn värt att lägga på minnet.

 

mattiasnyman-2
Det är få musiker som håller kvar vid ordet rockstjärna. Man säger att musikbranschen är svår nog och många påstår att drömmar om rockstjärnelivet inte är mer än just det, dagdrömmar utan framtid. Men Mattias säger att han ska bli rockstjärna, och vi tror honom. Han håller ryggen rak, huvudet högt och hjärtat på rätta stället trots att han väljer att vandra en karriärstig som det inte finns någon karta över.

 

mattiasnyman-1

 

Igår, tisdag, fick vi njuta av ett akustiskt soloframförande av Mattias Nyman på Krokodil. Mjukare sångpartier varvades med raspiga, höga dubbelrefränger som fick håren på armarna att resa sig. Vi fick lyssna till versioner av rocklegenders storhits, Magnus Uggla-covers och klassiska kärleksdängor. Nyman för den tidlösa musiken vidare och bjuder på sina egna favoriter vilket ger honom personlighet i väntan på egenskriven musik.

 

 

För att locka en stor fanbase, ta in Mattias Nyman. För vi kan i smyg berätta att ungefär halva publiken gick när han var klar.

 

mattiasnyman
Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!