Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PITEBO I PARADISE HOTEL

”Jag tror inte folk som känner mig blir särskilt förvånade över att jag dyker upp i TV-rutan”, säger pitebon Rebecca Forsbäck som från och med den 13 mars kommer synas i Paradise Hotel Norge.

 

Hon beskriver det själv som både det bästa och tuffaste hon någonsin gjort, och en stor utmaning.

 

– Jag tror ingen som inte upplevt detta själv kan förstå vad det är man egentligen är med om. Du filmas dagligen, från alla vinklar och i alla situationer, och har en mikrofon runt halsen som får med varenda ord och rörelse du gör, förklarar Rebecca.

 

Mer humor än sex.

 

Även om det ligger en stor press på deltagarna förklarar hon vidare att det också finns många fördelar. Idag är alla avsnitt färdiginspelade och hon ser tillbaka på tiden med värme.

 

– Jag har mött så otroligt fina människor som jag är glad över att ha fått uppleva allt detta tillsammans med. Produktionsteamet är verkligen helt underbart, och man skulle kunna säga att norska Paradise Hotel nog spelar med på humor än sex.

 

17148832_10155062450774659_1748972163_o

Pitebon Rebecca Forsbäck är med i norska Paradise Hotel.

 

Kan du beskriva hur det var i lyxvillan i Mexico?

– Det är otroligt roligt att vara med och allt är gratis. Du behöver inte hålla koll på någonting annat än dig själv, allt blir serverat till dig och det händer nya saker hela tiden.

 

Hur har reaktionerna från din omgivning varit?

– Det har faktiskt bara varit positivt. Det är många som hört av sig och hejar och stöttar, vilket betyder väldigt mycket. Men jag tror inte folk som känner mig blir särskilt förvånade över att jag dyker upp i TV-rutan. Jag gillar att göra saker utöver det vanliga och är aldrig sen på att ta en möjlighet att utvecklas, det här såg jag som en rolig grej. Så länge du kan stå för vad du gör ser jag ingen nackdel med att vara med i TV. Detta kan vara ett steg in i rätt yrke för mig, hur som helst har det varit en fantastisk och lärorik upplevelse! Om jag får barn i framtiden så hade jag inte alls haft några problem med att de skulle vara med om samma sak!

 

Följ Rebecca i Paradise Hotel Norge som har premiär den 13 mars 22.39 på norsk TV3. Programmet går att se på Viafree. Kolla presentationen nedan.

 

/Linnea

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!