Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PREMIÄR: CATCH OF THE WEEK

Vad händer egentligen 15 juni? Kryptiska läppstiftsmeddelanden har lämnats på speglar och många har undrat vad som är dealen. Jo. Det finns många singlar i Piteå som inte borde vara det – vi har gjort det till vår uppgift att hitta dem. De som är ett catch. Resultatet dokumenteras på Snapchat: ptownpitea.

ida_cotw_webb_ptown_omslag_beskrd-2

 

Högst uppe på KUST i en tom rooftopbar kommer vår singelexpert och korrespondent Maria Nystedt möta stans singlar för att sätta dem på kärlekskartan. Det hela utspelar sig på vår Snapchat ptownpitea och världens första Catch of the week träffade Maria idag. 15 juni.

 

Det första catchet är en snart 22-årig brud som är överskottsbolagssäljare by day och tidningsbud alternativt tequilaqueen by night. Tatuerad är hon också, varav det rimligaste bläcket sitter på foten. Det sexigaste hon vet är snällhet, snygga armar, givmildhet, charmiga leenden och fina ögon. En pizza och en hundvalp och du är i hamn, ungefär.

 

Vem hon är? Ni har fram till 2017-06-16 kl 10.30 på er att lära känna Catch of the week på Snapchat: ptownpitea.

/Linnea & Maria

ida_cotw_webb_ptown-14

 

 

ida_cotw_webb_ptown_omslag_beskrd-3

starbildsnap

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!