Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PREMIÄR FÖR STANS FETASTE PARK

I lördags öppnades grindarna till den nya skateparken och en sjutton år lång kamp var äntligen till ända. P-Town var på plats och tog pulsen på Piteås coolaste ställe.

Med ett åldersspann från två år gamla kickbikekids till äldre skateveteraner var det en fullsatt betongpark som hjulen rullade över under förmiddagen. Trots minusgrader och frost i gräset var det många jackor som åkte av i takt med att tricksen blev fler och även mot eftermiddagen krigade många fortfarande i betongen. Anton Svanborg har agerat som konsult i byggandet av den nya betongparken och känner sig upprymd och glad.

Pontus Hjemdahl prövar nya railen.

Pontus Hjemdahl prövar nya railen.

 

Vad tycker du om parken?

– Allt är riktigt grymt, själva åkytan är långt över våra förhoppningar. Vi går just nu och är grymt glada över hur allting har blivit men vi ligger inte på latsidan utan har fullt upp med planeringar för vidare utveckling av området.

Folk verkade peppade och allting rullade på som vi tänkt oss.

Hur upplevde du höstinvigningen?

– Det var grymt! Vi fick jobba hårt med att få till så åkytan var torr nog, folk verkade peppade och allting rullade på som vi tänkt oss. Nu hoppas vi alla har förståelse för att byggarna stänger igen ett tag till för att göra klart asfaltsytan som vi ska bygga i anknytning till parken för att få ännu mer åkyta!

Även pooldelen av parken var uppskattad.

Även pooldelen av parken var uppskattad.

IMG_19371040 artikel

IMG_19181040 artikel

IMG_18241040 artikel

IMG_17841040 artikel

Rob Gillis var såklart på plats.

IMG_17831040 artikel

 

Detta var en liten smygstart för parken innan snön lägger sig, vi har hört viskas om att det blir en ännu fetare invigning till våren. Stay tuned!

 

/Erik Sandström

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!