Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

PREMIÄR KARLBERGSTEATERN 2016

Härliga 70-tal stod det i fett tryck på årets affisch till Karlbergsteatern. Visst blev det en härlig stund under Öjebyns underbart blåa himmel inför en nästintill fullsatt publik som tjöt av skratt var och varannan minut.

Årets utomhusteater hade alltså 70-tal som tema vilket föll naturligt efter fjolårets ”Ljuva 60-tal”.

 

I årets föreställning spelade ett arv från en okänd släkting i Amerika en stor roll.  Alla ville såklart lägga vantarna på det. Samtidigt ville kommunalrådet bygga en smältverk i den lilla byn men någon hade  lämpligt nog skådat en kolibri i skogen vilket kunde sätta stopp för kommunens planer.

 

På någon mirakulöst vis lyckades alla små historier kollidera i slutet på ett sätt som bara Karlbergsteaterns manusförfattare lyckas knåpa ihop.

 

Vill ni veta hur det slutade får ni beskåda någon av föreställningarna som återstår.  Kika på bildalbumet nedan för några sköna premiärögonblick.

Fler skratt i bildalbumet på knappen.

Fler skratt i bildalbumet på knappen.

Aktuella länkar
Karlbergsteatern hemsida

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!