Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

P-TOWN TESTAR: 360 TRAMPOLINCENTER

Vi kom fram till att det roligaste man kan göra en tisdag förmiddag är att bli barn igen på 2200 kvadratmeter studsmatta, så vi tog med våra polare Vardia på en hopptur på 360 Trampolincenter i Luleå.

 

Det sägs att en god studs förlänger livet. Och enligt sägnen sa Gandhi: ”Där det finns studsmattor, finns det liv”. Därför kändes det inte mer än rätt att spendera en i övrigt rätt grådassig marsmorgon på nordens största (och första) trampolincenter: 360 Trampolincenter på Storheden i Luleå. 2200 kvadratmeter rättare sagt, med allt från basketkorgar till foampit, dodgeball och main court – alla med studsbara ytor. De anordnar både dodgeballturneringar, barnkalas och företagsevent och det skulle visa sig att denna tisdag skulle rymma ungefär alla tre. Vardia har satt ihop ett järngäng bestående av Rickard Riekkola, Moa Lindgren, Oliver Högnelid, Emil Johansson, Jens Modig och Fanny Sundlöf.

 

I kassan blir vi varmt välkomnade med sockar som ska förhindra att vi halkar och sabbar drömvolterna och sen är det egentligen bara att tuta och köra.  Faktum är att Vardia-gänget är iväg fortare än vi hinner säga ”trampolinförsäkring”, men gudarna ska veta att de inte behöver någon.

 

Vardia_trampolincenter_bw-2

Rickard Riekkola och Moa Lindgren var inte sena att prova på studsmattorna.

 

Moa Lindgren och Fanny Sundlöf provar genast lyckan i skumhavet, och får till några klockrena framåtvolter på en gång. Fanny jobbar sin första månad på Vardia, och det var Moa som rekryterade henne.

 

– Jag har jobbat här i ungefär ett halvår och blev rekryterad av en jag känner som jobbat här innan, sen gjorde jag samma sak med Fanny. Vi jobbar mycket så, att man rekryterar nära och kära. Det är superkul! berättar Moa.

 

– Man borde ha tagit med träningskläderna för att vara här en timme, konstaterar samtidigt Jens Modig, och det står ganska klart att de flesta håller med. Det tar inte lång tid innan flåset jobbats upp, och konstigt vore väl annars när det bland det första som händer är en rafflande match dodgeball. (Det råder till skrivande stund väldigt delade

meningar om vem som vann).

Vardia_trampolincenter_bw-3

Emil Johansson provar lyckan i skumbadet.

 

 

TÄVLING – VINN FRIBILJETTER

Slutligen är det dags för tricktävling, och det är här ni läsare och tittare kommer in i bilden. Vardia vill såklart veta vem de ska utnämna som officiell trampolinexpert, men för att göra det behöver de era röster. Gör så här.

 

1. Surfa in på vår Facebooksida för att se videon (länk). Kommentera vem du tycker fixade bästa hoppet.
#1 Jens Modig
#2 Oliver Högnelid
#3 Rickard Riekkola
#4 Emil Johansson
#5 Moa Lindgren
#6 Fanny Sundlöf

 

2. Tagga en eller flera polare du vill ta med till Trampolincenter om du vinner + motivera.

 

(exempel. #5 Moa Lindgren är Vardias bästa hoppare. Om jag vinner tar jag med mig Anders Andersson och Bea Bengtsson för de är helt enkelt bäst.)

 

3. Dela videon på Facebook.

 

4. Klart!

 

Tävlingen pågår till söndag 19 mars. En jury utser en vinnare av 4 fribiljetter till Trampolincenter. GO!

 

Obs: Denna artikel är en annons för Vardia Försäkring i Luleå som meddelar att de välkomnar jobbansökningar från peppade och drivna personer. Läs mer om Vardia på deras hemsida här. Kontakta Rickard Riekkola om du är nyfiken på att jobba hos Vardia Försäkring: rickard.riekkola@vardia.se

Vardia_trampolincenter_bw

Oliver Högnelid tar sats och några sekunder senare studsar han tillbaka.

 

 

 

 

 

Vardia_trampolincenter-12

Fanny Sundlöf och Moa Lindgren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!