Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

SMASKTÄVLING: UTSE PITEÅS SUPERHJÄLTE

Årets smaskigaste tillställning är i faggorna. Den 4 mars går årets SMASK av stapeln på Studio Acusticum och årets tema är SUPERHJÄLTAR. Det firar vi med en tävling där en superhjälte i Piteå vinner biljetter till årets SMASK. Read this!

Ett av många bidrag som kommer uppträda under årets SMASK.

Ett av många bidrag som kommer uppträda under årets SMASK. Foto: Nicole Gartz.

 

Vem är egentligen Piteås superhjälte? En modig person som ställer upp för andra, lite som Lara Croft. Kanske en doldis som slåss för oss i det tysta likt Batman. Självklart gillar personen musik och show och kan infinna sig på SMASK den 4:e mars om hen vinner.

 

Så här nominerar du

  1. Nominera Piteås superhjälte senast söndag 28 februari genom att tagga personen på Facebook P-town, Instagram @Ptownpitea eller via e-post info@p-town.se. Glöm inte att motivera.
  2. Vi utser ett antal värdiga finalister som presenteras på Facebook P-town. Ni röstar själva fram Piteås Superhjälte genom en omröstning.
  3. Vinnaren får två biljetter till årets SMASK och vinner såklart vår respekt och kärlek.

 

That´s it. Lycka till!

 

Ps: SMASK är den 4:e mars i Studio Acusticum. Ett fåtal biljetter finns kvar via Ticnet (länk). 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!