Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

SNEAK PREVIEW: STAR CITYGYMMET

Mitt under brinnande hockeyslutspel förbereder Stefan och Maria Thomson det sista inför söndagens invigning av Piteås nya gym på Backcity. Hur Stefan hinner med att både stå i Skellefteå AIK:s bås varannan dag, driva existerande Star i Bergsviken och fixa allt med det nya gymmet är uppslag till en separat artikel. Nu kastar vi oss rakt in i Star Citygymmet.

 

Hittar du till Piteås tennishall hittar du även till Citygymmet. Ta bara samma ingång, gå en trappa upp och följ korridoren så är du där.

 

Orkar du lyfta de här?

Ett litet gym med stora möjligheter.

 

Det är ett litet men välutrustat gym som borde tilltala de flesta piteborna. Fria vikter, skivstänger, cyklar, löpband, kettlebells och de vanligaste maskinerna finns att tillgå. Gillar du att cykla eller springa på löpband får du en kul överraskning. Citygymmet överblickar nämligen tennisbanorna. Den extra underhållning du bjuds på gör kanske att du orkar bränna några extra kalorier.

 

När Vendela Andersson (t.v.) spelar tennis kommer mor Ulrika Andersson (t.h.) träna i gymmet.

När Vendela Andersson (t.v.) spelar tennis kommer mor Ulrika Andersson (t.h.) att träna i gymmet.

När en spelar tennis tränar den andre.

 

Två som inte kan vänta till invigningen är Ulrika och Vendela Andersson. Det är den enda möjligheten att få en egen träningsdos i ett annars fullspäckat vardagsschema menar mamma Ulrika som tycker att Citygymmet är precis lagom. Perfekt att kunna träna själv när min dotter spelar tennis, säger hon.

 

Citygymmet är precis lagom. Perfekt att kunna träna själv när min dotter spelar tennis.

 

Starcitygymmet_by_Ptown_23april2015-11

Johan Westerlund från Pite Elit gnuggar buggar.

Pite Elit på plats. Slår du 34,9 sek?

 

Star har ju ett samarbete med Pite Elit och när vi hälsar på fångar vi skidåkaren Johan Westerlund mitt i ett träningspass. Johan som bor i stan tycker det är perfekt att kunna alternera mellan gymmet i Bergsviken och Citygymmet.

 

Starcitygymmet_by_Ptown_23april2015-15

Martin Bergström från Pite Elit är nuvarande rekordhållare på 200 meter stakmaskin. 34,9 sekunder är tiden att slå.

 

 

En annan skidåkare, Martin Bergström, har ett svårslaget rekord på 200 meter stakmaskin. 34,9 sekunder är tiden att slå och det fixar inte ens Stefan Thomson (Stefans tid: 36 sek blankt). Den som slår Martins rekordtid för gärna informera oss på P-town så vi kan uppmärksamma det.

 

Priser och öppentider.

Just nu säljs 100 träningskort för 1999 kr för 12 månader. Företag kan även välja att betala 61 kronor per gång, och har då tillgång både till Star i Bergsviken och Citygymmet i tennishallen. Öppentiderna blir 05-23 och tillträde sker med eget kodkort. Nu på söndag är det alltså invigning och gymmet beräknas bli helt klart till sommaren/hösten.

 

Se hela galleriet via länken under bilden nedan.

Starcitygymmet_by_Ptown_23april2015-17

Stefan och Maria Thomson tillsammans med OS-medaljören och sjukgymnasten Peter Wikström är taggade inför söndagens invigning.

 

 

 

/Micke S
mikael@p-town.se

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!