Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

SPONTANITETENS MÄSTARE FÖRFÖRDE MED SKÄRVOR

Äckligt. Magiskt. Plumpt. Prestigelöst. Kul. Djupt. Galet. Pinsamt. Att beskriva gårdagens föreställning med Carl-Einar Häckner i ord är lika enkelt som att förklara meningen med livet.

 

För någonstans prickar Carl-Einar in livets essens med sin föreställning “Skärvor”. Det måste vara fult så vi uppskattar skönheten. Sorgen lyfter glädjen. Spontaniteten blir till rutin.

 

Från första stund blir den lilla, men entusiastiska, publiken polare med Carl-Einar. Vi får kliva in i hans tokiga/mysiga värld och vi älskar det.

 

Precis allt kan hända.
Precis allt händer.

Efter föreställningen tog sig Carl-Einar tid att skriva personliga meddelanden till publiken som shoppade böcker.

Efter föreställningen tog sig Carl-Einar tid att skriva personliga meddelanden till publiken som shoppade böcker.

 

Det är magi, revy, pruttkuddar, blod, musik, uppstoppade djur och klassiska ordvitsar i en salig blandning som bara kan anses vara en rutin för någon som Carl-Einar Häckner.

 

Efter två akter, en paus och stående ovationer så står han i Cristinasalens foajé och tackar publiken med autografpenna, merchandise-försäljning och en arsenal av uttrycksfulla miner som förgyller publikens instagramflöden denna tisdagskväll i höstsköna Piteå.

 

Tack för bokningen Piteå Riksteaterförening.
Tack för ditt besök Carl-Einar.
Gör gärna om det.

 

Piteå Riksteaterförening poserar tillsammans med kvällens stjärna.

Piteå Riksteaterförening poserar tillsammans med kvällens stjärna. Tryck på knappen nedan för fler bilder.

 

/Micke S

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!