Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

STÄMNINGSFYLLT VÅRSLASK

Igår fylldes Blackbox av en blandad skara musiker när minifestivalen (med det högst passande namnet) Vårslasket ägde rum. Due to en redaktör med flera jobb fångades aldrig Fanny Forsberg och Mattias Ivarsson på bild, men flera säkra källor har försäkrat att de var grymma.

 

Angstbadan bjöd på en medryckande blandning av blues och pop. Egenskrivet material som bland annat handlade om paniklånade bilar. Efter det intog Jesper Petersson scenen och bjöd på ett av kvällens starkaste ögonblick. Ljudet från Idoljuryns sågning av hans framträdande med ”Can’t stop the feeling” i TV4 spelades upp – innan han ägde ut med just den låten. Wow.

 

Dennis Kalla bjöd på kvällens vackraste stämma och det är alltid lika naket och fint när han vandrar genom publiken utan mikrofon, bara med rösten och den akustiska gitarren till förfogande. Han bjöd på aldrig tidigare spelat material och en magisk version av ”Crack your skull”.

 

Sist ut var Norra Reviret – en uppmärksammad grupp som varit förband åt Hurula och, enligt Mattias Alkberg, skrivit ”årets låt alla kategorier”. Norrbottniska texter och långa reverb som träffade rakt mellan revbenen.

 

Se alla bilder i galleriet nedan.

 

varslasket_16mars-18

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!