Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

STREETMAGIC MED CLAES DANELL

Första videoklippet med Claes Danells streetmagic fick 10.000 visningar. Här visar Claes upp nästa korttrick. Lär dig det och få gratis öl av polarna.

 

Videon spelades in på en paviljong någonstans i Piteå på PDOL-lördagen .

Om Claes Danell

Claes Danell är 84:an som växte upp i Holmträsk utanför Piteå som fastnade för magi för åtta år sedan. När det vanliga jobbet slutade satt Claes i timtal och lät sig uppslukas av magins underbara värld. Under en period sågs Claes tillsammans med andra framstående magiker på Nodo i Piteå där de showade för varandra och finslipade detaljer.

2juli2015_vaja_gatsby_ptown-9

Claes Danell och Hanna Isaksson från Gatsbyshowen den 2a juli.

 

År 2011 blev Claes en av tio utvalda magiker som fick medverka i TV-programmet Fenomen. Han blev även inbjuden till en tävling i London som en av sexton magiker från hela världen. Sedan dess har Claes bokats från Piteå till Peking.

 

Idag bor Claes i Gällivare tillsammans med sin dotter. Utöver sina magishower jobbar han som fackligt ombud, han är politiskt engagerad och han snickrar åt nära och kära när tillfälle ges. En riktig glädjespridare som senast sågs showa i Piteå under Statts Gatsbyshow den 2 juli.

 

 

/Micke S

 

Ps. Se mer magi med Claes Danell på hans Youtube-kanal (extern länk).

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!