Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

STREETSTYLE #3

Tredje avsnittet av Streetstyle. Den här gången svängde vi förbi Musikhögskolan och Småstaden. Let´s see what we found.

anton5

Anton Ahlberg, student på Musikhögskolan och likt många andra var han även medverkade i SMASK som ljudchef. Han bär ett par coola brallor och en vit tisha från Weekday. Kängorna är från Dr Martens. Anton har en snygg och stilren retrostil.

Hans häftiga tatueringar har han gjort på en tatueringsstudio i Stockholm som kallas för Electric Tattoo.

Hans balla tatueringar har han gjort på en tatueringsstudio i Stockholm som kallas för Electric Tattoo.

Klockan är av märket BOOM.

Klockan är av märket BOOM.

rochj

Dessa två fashionistor, Rebecka Wikström och Jennifer Borg, träffade vi på när vi var ute på jakt efter folk med stil. Rebecka har på sig en vit och snygg kappa från Vera Moda, den gråa tröjan är från H&M och likaså är hatten. Jennifer är klädd i en pälsväst från BikBok och undertill har hon en skinnjacka från Vera Moda. Brudarna trotsar vädret och börjar med vårplaggen redan nu och det diggar vi starkt!

26022016streetstyle_2mars-9

Benjamin Gaudet, face of an angel? Lite så kanske, brillorna är från Ray-Ban och mössan har han köpt på Carlings.

26022016-benny2

Jackan Benjamin bär har han ärvt från sin kanadensiska far, dom coolt slitna brallorna är från Asos och hans sneakers är Jordans. En fräsch och cool stil.

26022016streetstyle_2mars-10

Cubus anställda Malin Sundström, som har på sig en snygg marinblå vårkappa, ett par girlfriend jeans och en vit polotröja. Det är inte helt förvånansvärt att Mallan bär Cubus från topp till tå, snyggt och vårigt.

26022016streetstyle_2mars-11

Vilken stolstråle, det vankas vår och hennes örhängen har hon köpt på Ur & Penn.

26022016streetstyle_2mars-12

Klockan är av märket Daniel Wellington och en fin detalj till hennes marinblå kappa.

Saga Isaxson, hon är lika cool som hon verkar. Saga går dansprogrammet på musikhögskolan och har även hunnit medverka i en kortfilm för SVT, där hon fick sin blåa lejonman. Rappat med självaste Cleo, ja listan är lång.

Saga Isaxson, hon är lika cool som hon verkar. Saga går dansprogrammet på Musikhögskolan och har även hunnit medverka i en kortfilm för SVT, där hon fick sin blåa lejonman. Rappat med självaste Cleo, ja listan är lång.

saga1

Halsbandet hon har på sig är från Gina Tricot och den blåa färgen hon har i håret kommer från Manic Panic. Den lurviga Koftan och svarta tishan är från H&M.

anton3

Anton Palo-Fredriksson ännu en student från Musikhögskolan, han har odlat sin mustasch sen oktober. Lite som en ung Salvador Dalí.

 

Nästa Streetstyle kommer om några veckor. Tidigare avsnitt hittar du här. 

 

/Kram Haedil S.

Haedil41040 artikel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ps. Streetstyle möjliggörs av Åströms Ur & Optik i Småstaden och det är vi tacksamma för.

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!