Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

TÄVLING: PITEÅS MEST EPISKA EPA

Vi slår ett slag för Epa-traktorn. För de orsakar faktiskt inte bara trafikkaos på Bergsviksbron och psykkaos hos varenda försmäktad själ som råkar hamna bakom dem – ingen kan förneka att det är det bästa man kan sitta bakom ratten i innan man är arton.

 

Vi är övertygade om att varenda pitebo någon gång, kanske när de ligger sömnlösa om nätterna eller de där sista minuterna på kontoret en fredag då ingen egentligen inte har så mycket för sig, har undrat: Vilken epa är den coolaste i Piteå? Eller kanske rent av: vilken som är den mest episka. Den mest episka epan. Snart vet vi!

episka_epan_signe_ptown_webb

Blir svårt att hitta en snyggare epa än Signes. Men ingenting är omöjligt!

 

 

Vi har nämligen anlitat Signe Öberg som högsta epa-detektiv, men även om hon är världsduktig lär det bli ett svårt uppdrag utan er hjälp. Därför ber vi er att nominera Piteås mest episka epa – du kanske äger den själv eller känner någon som ni alltid får snålskjuts av, eller bara beundrat någon på avstånd. Oavsett vill vi att ni skickar namnet på epa-ägaren samt en bild på åket i fråga i ett meddelande till P-town.se på Facebook. Den 8 maj stängs nomineringsperioden, från och med då kommer man kunna rösta fram vinnaren i en Facebooktävling där flest bildlikes vinner.

 

Vinnarpaketet består av bensin värd 500 kronor från Bilhallen, en goodiebag från Coop samt bluetooth-högtalare och magnetisk mobilhållare till vindrutan från Telemäklarna.

 

Tävlingsregler:

– Fram till den 8 maj 12.00 kan du nominera epor och A-traktorer i ett meddelande till vår Facebooksida P-town.se. Bild och namn på ägaren ska finnas med.
– Därefter kommer vi publicera finalisterna på Facebook. Från och med då kommer man kunna rösta på den mest episka epan genom att ge dem en gillning. Bilden med flest likes vinner.

 

Under tävlingsperioden kommer ni kunna följa Signe på hennes vilda epa-äventyr på Instagram och Snapchat där vi heter ptownpitea, vem skulle vilja missa det?

 

Må den mest episka epan vinna!

 

episka_epan_signe_ptown_webb-8

Signe Öberg är på jakt efter Piteås mest episka epa. Är den din?

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!