Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

THE VEGAN CHALLENGE

Maria Nystedt dundrar in på P-town med en höstfräsch vegan challenge. Vi lämnar text och bild till Maria.

 

Miley Cyrus, Liam Hemsworth och RZA är bara tre exempel på balla personer som helt uteslutit animaliska produkter i sin kost. Att vara vegan som livsstil, diet eller politiskt ställningstagande är något som det senaste året skjutit i taket.

 

Diskussionen ligger mellan att vara det enda rätta rent etiskt, ett sätt att ta hand om sin kropp till att vara ett överklassjippo för hälsogalna småbarnsföräldrar som tycker att en quinoapudding är att unna sig.

 

Så upp till bevis! Under en veckas tid sätter vi tre Piteåbor på prov att vara veganer!

Vegan challengers: Elise, Ida och Oscar.

Vegan challengers: Elise, Ida och Oscar.

Till vår hjälp har vi Elise Almquist Idén, 21, arbetar på Carlings, hemtjänsten och som brandman. En mångsysslande rockerbrud som trivs bäst på Sweden Rock med en kall bira i handen.

 

Deltagare numero dos är Oscar Andersson, 20, personlig assistent och trummis i progmetal-bandet Spiritual Space med en försmak för snabba bilar (helst Mercedes).

 

Sist med inte minst Ida Rosengren, 21, jobbar på ÖB och posten. En energisk skönhetsintresserad jänta, oftast på språng och kännetecknas av hoops i öronen, en okrönt tequila-drottning.

 

Efter en vegansk avsparksmiddag hos mig låter jag dem testa sina vingar. Under veckan kommer ni kunna följa min och deras resa via instagram och snap @ptownpitea.

 

Kan dem tänka sig fortsätta med den veganska kosten? Klarar sig Elise utan sin crème fraîche? Har någon av deltagarna hittat ett nytt kall i livet?

 

Skam dem som ger sig. Stay tuned.

 

/Maria

Maria Nystedt.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!