Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

TIDERNAS BÄSTA SMASK

”Smaskografi – en glittrig musikhistoria”. Det temat sätter tonen för årets SMASK – ett sorts ”Historieätarna” i musikshowformat. Och visst verkar det bli en makalös show, kanske till och med tidernas bästa.

 

Det börjar äntligen dagas för Piteås grymmaste och färggladaste fest – SMASK. För den mycket olyckligt ovetande pratar vi förstås om Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest. En humor- och kärleksfylld gliring till Melodifestivalen där två bidrag går vidare till riksfinalen i Arvika.

 

Ikväll hålls det första av två event för att avslöja årets bidrag. Missade du kvällens ”Smasktaxi” på Kalles hålls nästa på onsdag den 22 februari.

 

– Artistuppställningen är nog det bästa med årets SMASK. Det är så mycket variation, allt från lugnt till mer fart, säger Felicia Freedman Skiöld, marknadsansvarig.

04032016-smask_-136

Förra årets vinnare, J.O.N.A.S.

 

 

På fredag den 10 mars är det alltså dags för Piteås deltävling på Studio Acusticum. Redan nu börjar biljetterna ta slut, se till att haffa dina här. Blir spänningen för olidlig hålls det också ett offentligt genrep på torsdagen, biljetterna dit hittar du här.

 

Befinner du dig av någon anledning på annan ort har du såklart planerat helt fel, men produktionsteamet har tänkt på dig också och kommer livestreama hela kvällen på Youtube. Kanske hinner du hem till efterfesten, som äger rum på 2KöK Acusticum.

 

Felicia, varför ska man komma på årets föreställning?

– SMASK är episkt. Förra året var det mer teater i mellanakter och liknande, nu är det mer show. Det är glitter, tonarshöjningar, klädbyten och liveorkester. Det kan lätt bli tidernas bästa SMASK.

 

////////

 

INFO

 

När? Genrep 9 mars klockan 19.00. Show och tävling 10 mars klockan 19.00.
Var? Stora Salen, Studio Acusticum.
Efterfest? 2KöK Acusticum klockan 23.30. Förköp 75 kronor. Kårmedlem/produktionsteam: 50 kronor. I dörren: 100 kronor.
Smasktaxi med avslöjande av årets bidrag? Kalles Krog den 15 februari klockan 18.00 samt 22 februari klockan 18.00.

 

PiteFM kommer sända från eventet under kvällen.
Eventet kommer streamat live på Youtube på SMASK i Piteås kanal här.
Följ SMASK i Piteå på Facebook här.

 

/Linnea

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!