Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

TOPPLISTAN: VECKANS SNACKISAR

Bor man i en småstad får man onekligen utstå en stor dos lokalskvaller. Här är topp-8 snackisar som agerat katalysator på fikarasterna senaste veckan.

 

8. Sober October
På plats åtta hittar vi Piteå-Tidningen som får oss att reflektera över våra alkoholvanor. Denna vardagsdrog som nog orsakar mer bryderier än alla andra droger tillsammans. Fint initiativ. Törs vi skriva skål på det?

Snart bäst i Sverige?

Snart bäst i Sverige?

 

7. PIF Dams segertåg
Vi har nästan Sveriges bästa damlag i fotboll. Årets säsong slår alla förväntningar och med stolpe in hamnar vi topp 3. Dessutom hade vi fyra (4) spelare med i landslagstruppen och som vanligt ligger vi högt upp i publikligan. SM-guld nästa år?

 

6. Hela Piteå skramlar
Kan Sverige så kan Piteå. Kaleido är platsen nu på lördag där lokala musiker underhåller samtidigt som vi skramlar ihop pengar till människor på flykt.  Vet du inte var Kaleido är så ligger det bakom Bishops Arms. Är du ändå där så kan du passa på att besöka vår nya konsthall.

 

Seriöst, vad händer här?

Seriöst, vad händer här?

 

5. LTU-upproret
Utbildningar läggs ner och studenter får inte vad som utlovats. Det är riktigt illa. Musikhögskolan är Piteås talangmagnet så vi undrar; vad fan händer på Musikhögskolan?

 

4. Kommunchef Mats Berg till B-town
Vårt kommunchef Mats Berg har aviserat sin avgång och vi måste såklart tacka honom för hans år i Piteås tjänst och önska lycka till med motsvarande jobb i hans hemstad Boden. Är det politiskt inkorrekt att skriva att han går från P-town till B-town?

Där inget annat finns släpps 16 oktober.

Där inget annat finns släpps 16 oktober.

 

 

3. Filip Lundgrens skivsläpp
Efter år av slit är den här. Filip Lundgrens premiärplatta. Vi har tjuvlyssnat och kan meddela att medryckande bara är förnamnet. Notera även att spår sex heter “Piteå”. Det gör att Filip som just nu turnerar för fulla muggar förtjänar en tredjeplats.

 

cleo

Cleo kommer till I´m Orange. Sweet bananas!

 

 

2. I´m Orange
Årets fetaste klubbkväll sker återigen på Pite Havsbad på Halloween. Med artister som Cleo och Albin Meyers kan det inte bli annat än succé. Arrangören har även utlovat att allt ska bli snäppet bättre i år. Det bådar gott.

 

 

1. Halv åtta hos mig. Eftersnacket.

Angelina Hjelm bakade en mäkta läcker chokladskapelse som tog Sverige med storm. Mums.

Angelina Hjelm bakade en mäkta läcker chokladskapelse som tog Sverige med storm. Mums.

På första plats hittar vi Angelina, Rolf, Åsa och Fredde som tog plats i TV-rutan sista veckan i september. Enligt ryktet visade TV4 aldrig några riktiga smällkarameller. Som när Fredde krockade med bilen. Eller när Åsa sjöng i ICA´s kundradio. Och hur många nya Facebookvänner fick egentligen Fredde (350 stycken viskas det om)? Någon fler som bakat Angelinas chokladefterrätt by the way?

 

Det var det det. Länge leve djungeltrumman. Har vi missat något livsviktigt så smaska iväg ett meddelande till info@p-town.se.

 

Källor:
Ekbergs konditori.
Facebook.

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!