Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

TORSDAGSROCK PÅ KÅRHUSET

Den 3/12 intar My Heart is a Metronome Kårhuset i Piteå. Det är första gången grabbarna från Uppsala är i Norrland och förväntningarna är höga.

 

Bandet startade som Mattis Malinens soloprojekt, men blev 2012 till en trio när Felix Carlsten och Gustaf Simonsson gick med. Tillsammans har de över 90 000 lyssningar på Spotify, medverkat i Musikhjälpen och legat i toppen på P3:s program Osignat. Nu svänger de förbi Piteå på sin turné.

FOTO: Tony Larsson

FOTO: Tony Larsson

 

Grabbarna har aldrig varit längre norrut än Gävle, enligt Felix Carlsten som är trummis i bandet. Väl här förväntar de sig ett kallt Piteå med snö, men en varm publik som är redo för en kul kväll med livemusik.
– Piteå kan förvänta sig tre genuina grabbar som älskar att spela go musik live! Vi är sjukt glada människor. Ni kommer nog få se svettiga tröjor också, säger Felix Carlsten.

På tordag den 3/12 är allmänheten välkomna till Kårhuset i Piteå för en kväll fylld med musik. Åldergräns är 20 år och inträde kostar 50 kr.

Valerie Kaspersen

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!