Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

VÅGAR DU?

Föreställ dig en kuslig höstkväll i slutet av oktober. Regn, mörker och en hård vind som får träden att rassla. Som om inte det vore kusligt nog är du på väg till en show, en show i skräckens tema. En halloweenshow. Om du vågar.

 

Vi syftar på den helt nya halloweenshowen ”Dödgrävarn, orgeln och skräcken” som kommer gå av stapeln i Stora Salen, Studio Acusticum den trettionde oktober. En show innehållande skräckhistorier, musik, sång och dans. Dödgrävarn, tillika kvällens konferencier kommer guida dig genom kvällen till bland annat Helena Holmlunds orgeltoner.

 

Förvänta dig att bli rädd

När mörkret i Stora Salen faller och Dödgrävarn plockar fram skräckhistorier från Piteås mörka historia till orgelns toner vore det konstigt om vi inte hajade till. Vi pratar med Helena och hon menar att själva poängen med halloweenshowen är just det – att ge publiken en unik helhetsupplevelse baserad på fascinationen av att bli skrämd. Det speciella med just denna show är att det inte bara är musiken som står i fokus, utan lika mycket det visuella.

 

När vi kommer in på förväntningarna på kvällen säger Helena:

 

Man kan förvänta sig att bli rädd. Vet man med sig att man inte gillar att bli skrämd bör man sitta nära utgången.

 

Så frågan är ju, vågar du?

 

//Emma Skarpsvärd.

 

Ps. Detta är en redaktionell annons för Dödgrävarn, Orgeln och Skräcken som framförs fredag 30 oktober klockan 19:30 på Studio Acusticum. Fri entré. Länk till evenemanget på Facebook. 

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!