Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

VALVET SUMMER EDITION

Tiden är här då Piteå förvandlas till Mallorca för en månad. I alla fall om julivädret blir lika bra som fjolårets. En favorit i repris är i alla fall nattklubben Valvet på Piteå Stadshotell som går på högtryck varje torsdag under juli månad.

 

Finns det något bättre sätt att välkomna juli månad än en kväll i goda vänners lag på Statts terrass? Knappast om man är Pitebo och fyllt 30 år, för det är nämligen åldergränsen på Valvet i sommar.

 

Som gäst kan du välja mellan att boka bord och äta gott, eller så kommer du och hänger i baren. Årets Valvetsommar bjuder på variende underhållning, nämligen:

 

Gatsbyshow med Vaja tillsammans musikalartisten Hanna Isaksson. Illusionisten Claes Danell bjuder även på magiska stunder.

Gatsbyshow med Vaja tillsammans musikalartisten Hanna Isaksson på torsdag 2 juli. Illusionisten Claes Danell bjuder även på magiska stunder.

 

Torsdag 2 juli – Gatsbyshow.
Har du sett filmen med Leonardo DiCaprio vet du vad som väntar. Showgruppen Vaja kastar oss tillbaka till 20-talets jazziga årtionde tillsammans med illusionisten Claes Danell och musikalartisten Hanna Isaksson.

 

Torsdag 9 juli – Great Gig och Storstryk.
En oslagbar kombination av två av Piteås mest uppskattade gäng. Vi behöver faktiskt inte presentera dem närmare.

greatgig2014-2webb

Great Gig anno 2014. På torsdag den 9 juli står de på scen tillsammans med Storstryk.

 

Krutov & Compani är en säker stämningshöjare. På torsdag 16 juli kommer de till Valvet.

Krutov & Compani är en säker stämningshöjare. På torsdag 16 juli kommer de till Valvet.

 

Torsdag 16 juli – Krutov & Co.
Garanterat bra stäming med Krutov & Co på scen, ett band vi känner igen från bland annat PDOL, Sjöbodan och mycket mer.

 

Musikalartisten Hanna Isaksson och Vaja leverarar ABBA showbuzz sista torsdagen i juli.

Musikalartisten Hanna Isaksson och Vaja leverarar ABBA showbuzz sista torsdagen i juli.

 

Torsdag 30 juli – ABBA showbuzz
Alla gillar ABBA, så är det. Den här torsdagen får vi njuta av ABBAs musik framförd i Vajas showbuzzversion. En perfekt avslutning på sommar-Valvet.

 

Inträdet för nattklubben ligger på 100 kronor och tiderna är 21:30-01:00. Middagsgästerna betalar inget extra för nattklubben.

 

Här kan du se Vajas reklamfilm till torsdagens Gatsbyshow. Se till att piffa till frillan eftersom vi kommer vara på plats med vimmelkameran i högsta hugg.

Boka bord på statt den 2 juli! GATSBY SHOW!

Posted by Vaja Scenproduktion Nord on den 26 juni 2015

 

 

Ses på torsdag!

 

/Micke S

 

Ps. Denna artikel är en annons för Valvet på Piteå Stadshotell. Har ditt företag en fläskig nyhet till vår publik? Skriv till mikael@p-town.se angående annonslösningar.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!