Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

VI SÖKER SUPERFOTOGRAF

I slutet av augusti flyttade vår superfotograf Simon Berg till Uppsala. Snart flyttar nästa superfotograf, Agnes Lundberg, till Oslo. Har du kamera och karisma ska du alltså läsa det här för vi behöver en ny superfotograf.

 

Här är Agnes egna ord om livet som P-town fotograf.

Simon Berg har flyttat till Uppsala och Agnes Lundberg är på väg till Olso. Vem blir vår nya superfotograf?

Simon Berg har flyttat till Uppsala och Agnes Lundberg är på väg till Olso. Vem blir vår nya superfotograf?

 

– Vimmelfotandet fyllde luckorna jag kände saknades efter att jag tog studenten från Medieprogrammet på Strömbackaskolan. Jag har befunnit mig på krogarna i Piteå och fotat alla frivilliga, samt begett mig på andra fotouppdrag under dagen när jag haft tid. Jag har även varit testpanel i provsmakning av diverse ätbara delikatesser, vilket har varit högst uppskattat.

 

– Jag rekommenderar tjänsten till någon som vill göra ett namn för sig själv, man blir helt klart en del av ”rampljuset” när man jobbar för P-town. Sedan skulle jag säga att man ska söka jobbet om man vill ha utlopp för sin kreativitet och utvecklas som person.

 

– För att lyckas skulle jag säga att man ska vara trevlig, pålitlig och att inte göra någonting halvhjärtat. Gå in för det ni gör och lite till!

 

Vi kunde inte säga det bättre själva. Du ska vara över 18 år och helst ha körkort. Ansök till mikael@p-town.se.

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!