Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

VINNAREN THE ULTIMATE PITE HAVSBAD EXPERIENCE

Pite Havsbad har övervägt, och en vinnare är utsedd i The Ultimate Pite Havsbad Experience.

 

ultimatepitehavsbad_schema

Först och främst, tack alla som varit med och tävlat. Länge sedan det varit sådant drag kring en tävling, och Pite Havsbads marknadsavdelning har haft en tuff uppgift att utse vinnare.

 

Av alla inskickade nomineringar har marknadsavdelningen på Pite Havsbad enats om en vinnare som skickade in denna nominering.

 

”Den personen jag tycker är peppigast, galnast och förtjänar en helrolig dag på Havsbadet, det är min kompis Paulina Larsson! Hon har konstant fullt upp med jobbet eller stallet eller gymmet allt möjligt, hon är en riktig partybrud när man väl får ut henne (1 gång var 3e månad typ, knappt det) och hon är den absolut roligaste människan jag känner. Hon förtjänar det såååå mycket och skulle behöva lite avslappning så detta skulle vara välbehövligt för henne”

 

Grattis Paulina Larsson, Piteås peppigaste polare enligt Pite Havsbad och grattis till din kära vän Sara Lundberg som skickade in nomineringen. Ni kan ju kika på schemat här bredvid och peppa igång ordenligt inför en acionfylld lördag!

Sara som tipsade till vänster och Piteås peppigaste Paulina till höger. Grattis grattis!

Sara som tipsade till vänster och Piteås peppigaste Paulina till höger. Grattis grattis!

 

Vi kommer haka på och lägga upp bilder under dagen på vårt instaflöde. Följ @ptownpitea så missar du inget. Nästa vecka publicerar vi en peppig artikel från Paulinas och Saras upplevelser på Pite Havsbad.

 

/Micke S

 

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!