Din webbläsare stöds inte!

Det verkar som att du använder Internet Explorer 8 (eller äldre). För att uppmuntra till uppgradering så har vi valt att inte utveckla denna sajt för föråldrade webbläsare. Om du vill se innehållet på denna sajt måste du uppdatera din webbläsare eller besöka den från din smartphone.

TOPPLISTAN 2015

Innan vi kan trycka på gasen för 2016 vill vi uppmärksamma vad ni läst mest under 2015. Vår egen topplista och det närmsta P-town kommer en årskrönika. Let´s go!

 

Tänkvärda krönikor och kulturens betydelse i all ära, men få saker går upp mot riktigt bra skvaller. Vår topplista toppas av de största snackisarna som säkerligen diskuterades i fikarummen från Jävre till Rosvik under året som gick. Klicka på rubriken för att komma till artikeln.

 

12. P-town testar Piteås mjukglassar – 2588 läsare.

10maj2015_glasstest_ptown-15

Mjukglass är oemotståndligt när solen börjar värma. Men var hittar vi egentligen Piteås godaste mjukglass. Panelens svar var utan tvekan OKQ8 i Öjebyn och den livsnödvändiga artikeln av Julia Carlzon landade på en 12e plats på vår lista med 2588 läsare.

11. Extreme Makeover – 2980 läsare.

Nöjd Agnes och nöjd Ida.

Inför balen fick balkommittens Ida Söderberg en extreme makeover av Agnes Lundberg på The Bodyshop. Före/efterbilder är ett säkert kort för att locka till nyfikenhet. 2980 läsare ville se resultatet.

10. More Medias nya ski-in kontor – 3049 läsare.

Anton Stenvall. Illustratör och partner.

Lagom i all ära men den devisen lever inte Fredrik Högberg och grabbarna på webbyrån More Media efter. De har förvandlat deras nya kontor på Allhuset till en frickin Ski Lodge och kan därmed skapa webbsidor till några av världens största varumärken i härlig after ski-miljö. Jösses!

9. Sneak preview Bryggerikällaren – 3191 läsare.

23okt2015_wellborg_nilsson_ by ptown-2-2

Under hela året har de fixat och donat ute på Furunäset. När så Bryggerikällaren väl stod klar hälsade vi på herrarna David Wellborg och Fredrik Nilsson med kameran i högsta hugg. Vi hoppas på en och annan skandal under 2016 så Bryggerikällaren även tar plats på topplistan för 2016.

 

8. P-town testar Vulkanpizzan – 3840 läsare.

Vulkanpizza och öl. Hela kostcirkeln med andra ord.

Från ingenstans slog den ned som en (kalori)bomb. Vulkanpizzan i Bersika som spred sig som en löpeld bland världens alla pizzalovers. Monstermalla var snabbt där och stillade vår nyfikenhet med ett test á la Monstermalla.

7. Här är Lars Åströms nya liv – 3846 läsare.

Lars Åström ger sig ut på nya äventyr efter 14 år i Hanzens tjänst.

I 14 år har han beklätt Piteås befolkning men nu väntar nya äventyr för Lars Åström. Piteås butiker blir tyvärr en profil fattigare,  men grattis Wibax. Vi är inte bittra….

6. Möt Hanzens nya butikschef  – 4244 läsare.

Daniel Nilsson till vänster ersätter Lars Åström som butikschef på Hanzens.

Daniel Nilsson till vänster ersätter Lars Åström som butikschef på Hanzens. Milda makarorer vilken drömvärvning. 4244 läsare fann den nyheten oemotståndlig. Vi räknar med att Hanzens blir Piteås inofficiella disco dagstid med ”DJ-Danne” vid rodret.

5. De kommer driva Piteås topprestaurang – 4252 läsare.

Här är gänget som ska drifta nya restaurangen.

Intresset för stundande Träkronan är på topp och nyfikenheten kring topprestaurangen var enormt. Grabbarna på CG:s lär få en flygande start när banden klipps till hösten. Roland och Christina Skoog ser mer än nöjda ut. Får vi köpa första drinken?

4. Sneak preview från Takterrassen – 4272 läsare.

IMG_1444-2

Piteå fick en toksnygg takterrass högst upp på Gallerian tack vare Röda Lyktan. Som vi älskar den och som vi älskade att kika på de första bilderna från denna sevärdighet. Det räckte hela vägen till en fjärde plats.

3. Bordglidningen på Kitteltältet – 5231 läsare.

    Värmen kom till sist och prickade i vanlig ordning PDOL-veckan. Charleene Pettersson prickade även rätt i Kitteltältets årliga bordglidning och gled över de oljeindränkta borden bättre än alla andra. Med det gled Charleene hela vägen till på en tredjeplats på vår topplista.

Värmen kom till sist och prickade i vanlig ordning PDOL-veckan. Charleene Pettersson prickade även rätt i Kitteltältets årliga bordglidning och gled över de oljeindränkta borden bättre än alla andra. Med det gled Charleene hela vägen upp på en tredjeplats på vår topplista.

2. Vem tog första Bishopsölen? – 5543 läsare.

Som vi har längtat efter en fin pub i Piteå där man slipper både musik och valler. Riktigt god öl och pubkäk ska det vara. När Bishop slogs upp portarna ringlade kön lång och först fram till baren var Ann Mark som beställde in en Staropramen Granat.

Som vi har längtat efter en fin pub i Piteå där man slipper både musik och valler. Riktigt god öl och pubkäk ska det vara. När Bishop slogs upp portarna ringlade kön lång och först fram till baren var Ann Mark som beställde in en Staropramen Granat. Då vet du!

 1. Piteås bidrag till Halv åtta hos mig – 11 378 läsare.

Så här glad var PDOL-generalen att årets festival blev lyckad och att vädrets makter (återigen) var på vår sida. Bra jobb Fredde och hela PDOL-crewet!

1. På första plats och helt överlägsen hittar vi ”Piteås bidrag till Halv åtta hos mig”. Åsa, Fredrik, Rolf och Angelina tog hela svenska folket med storm och placerade sig även högst upp på vår topplista med bred marginal. 11378 läsare. Grattis!

 

Jaha, det var det det. Nu återstår bara att se om 2016 levererar några scoop av samma dignitet. Sitter du på en jättenyhet, tveka inte att tipsa oss på info@p-town.se.

 

Senaste nytt får ni alltid på vår insta @ptownpitea. Följ oss där!

 

/The Crew

Nyare inlägg
Äldre inlägg

Hoppsan, det tog visst slut inlägg, snyggt jobbat! Klicka här för att komma tillbaka till toppen!